In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- WijnSpijs -

Wisselweg 33, Amsterdam
WijnSpijs
WijnSpijs. Op en top culinair genieten in hartje Amsterdam In Amsterdam valt van alles te ontdekken en er is een groot scala aan eetgelegenheden. Bij WijnSpijs vind je een selectie van de mooiste restaurants in Amsterdam. Wat dacht je ervan om op een warme dag te genieten van een goed verzorgde maaltijd op een terras aan het Rembrandtplein? Is het wat frisser buiten, dan is het goed toeven in een van de smalle straatjes in de buurt van het Centraal Station. Bekijk de restaurants in het aanbod van WijnSpijs om te zien of het interieur en de menukaart naar jouw smaak is. De beschrijving van het restaurant laat je ook alvast een beetje van de sfeer proeven.
Geschiedenis. Ontdek de stad Natuurlijk valt er nog veel meer te ontdekken dan alleen de restaurants in Amsterdam. Combineer je culinaire uitstapje met een bezoekje aan een van de vele musea, zoals het Anne Frankhuis, Madame Tussauds of het Rijksmuseum. Natuurlijk behoort shoppen ook tot de mogelijkheden. Niet alleen de Kalverstraat is beroemd, maar ook de Leidsestraat en de P.C. Hooftstraat bevatten prachtige zaken. Vergeet vooral niet om een rondvaart door de beroemde Amsterdamse grachten te maken! Van al dat shoppen en rondstruinen krijg je uiteraard trek en dan is het heerlijk wanneer je meteen een goed adresje hebt waar je lekker kunt gaan eten. Met de selectie restaurants in Amsterdam van WijnSpijs is dat zo geregeld. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de avond en/of nacht in deze stad door te brengen. Een bezoekje aan het Concertgebouw of aan de Stopera staat hoog op vele verlanglijstjes en in het centrum van de stad zijn ook vele romantische hotels te vinden.
Sfeer & interieur. Culinaire verwenmomentjes In deze stad is het altijd gezellig druk en eigenlijk is het hart van deze stad 24 uur per dag levendig. De restaurants in Amsterdam zijn dan ook tot in de late uurtjes geopend. Waarschijnlijk heb je tijdens je uitstapje naar Amsterdam al zo veel op het programma staan, dat je er bijna niet aan toekomt om naar restaurants te zoeken. WijnSpijs weet daar alles van en heeft alvast de beste restaurants van Amsterdam voor jou geselecteerd. Je kunt ook kiezen voor een culinaire wandeling of bestel een dinerwandeling en laat jezelf een dagje flink in de watten leggen in diverse restaurants in Amsterdam. Gun je iemand anders een culinair uitstapje? Er zijn ook cadeaubonnen voor WijnSpijs verkrijgbaar!
Telefoon: 085 401 8968
Website: https://www.wijnspijs.nl/restaurant/amsterdam

WijnSpijs, Wisselweg 33, Amsterdam