In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Van Vlaanderen -

Weteringschans 175, Amsterdam
Frans
Van Vlaanderen. Restaurant van Vlaanderen is een sfeervol en stijlvol restaurant in het centrum van Amsterdam. Geniet van een heerlijke lunch of uitgebreid diner op ons terras aan het water of in het restaurant.
Geschiedenis. Floris van Ginkel opende 17 juni 2010 zijn restaurant van Vlaanderen op de weteringschans in Amsterdam. Het team bestaat uit jonge ambiteuze mensen die hun ervaring hebben opgedaan in verschillende toonaangevende restaurants.
Sfeer & interieur. Geniet op het terras aan het water of in het sfeervolle restaurant van de gerechten van Floris van Ginkel (Chef-kok/eigenaar) en zijn keukenbrigade.

De locatie in het centrum van Amsterdam is tevens ook zeer geschikt voor een zakenlunch of diner.
Keuken & kaart. De keuken staat onder leiding van Floris van Ginkel en keuken- chef Jos Keijsper. De bediening wordt verzorgd door Neal Valentijn.
Telefoon: (020)6228292
Website: http://www.restaurant-vanvlaanderen.nl

Van Vlaanderen, Weteringschans 175, Amsterdam