In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- The Colour Kitchen Amsterdam -

Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam
Internationaal, Wereldkeuken
The Colour Kitchen Amsterdam. Celebrating diversity! Bij The Colour Kitchen Amsterdam beleef je het plezier van diversiteit. Je ontmoet wereldse mensen en je proeft wereldse gerechten. Daarbij wil The Colour Kitchen Amsterdam samen het verschil maken, door mensen te helpen die zoeken naar een nieuwe kans.

Dat is de ongekende gastvrijheid: Welkom bij The Colour Kitchen!

Gelegen in een oude technische school aan de Jan Everstsenstraat van Amsterdam. Een indrukwekkende locatie, waar bruisende positieve energie, prachtige wereldse gerechten en een diverse crew centraal staan: we heten je graag welkom!
Sfeer & interieur. The Colour Kitchen Amsterdam biedt aan zowel bedrijven als privé groepen uitgebreide mogelijkheden voor vergaderingen, groepslunches en diners, workshops of (grote) feesten. Daarnaast bieden we een Bar, Cocktailbar, Dansvloer, Loungeplek & WiFi.
Keuken & kaart. The Colour Kitchen Amsterdam is geïnspireerd door de verschillende kookculturen die Nederland rijk is. De keuken kenmerkt zich door authentieke internationale gerechten, maar ook de combinatie van onbekende wereldse smaken. Ze zijn een bedrijf met een missie: ze investeren in diversiteit en in het opleiden van mensen die hun kansen in de maatschappij willen verbeteren. Je ervaart de energie van de professionals en leerlingen, die samen werken om de gasten een gevoel van ongekende gastvrijheid te geven.
Telefoon: 020-4486611
Website: http://amsterdam.thecolourkitchen.com/nl/

The Colour Kitchen Amsterdam, Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam
Maandag t/m vrijdag 10.00 uur - 23.00 uur
Zaterdag 17.00 uur - 23.00 uur
Zondag Gesloten.