In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Strand West -

Stavangerweg 900, Amsterdam
internationaal
Strand West. Strand West, beach in de city. Fantastische locatie in Amsterdam, het gehele jaar open. Restaurant, Strand, Terras, vergaderruimte, Trouwlocatie, Partyruimte Strand West is het allemaal.
Geschiedenis. Vanaf 2005 open en een groot succes. Voor bedrijven, privé feestjes of gewoon voor een op koffie. In winter en zomer een lekkere hangplek.
Sfeer & interieur. Relaxt, sfeervol en ruim opgezet is Strand West Amsterdam geschikt voor chique diners en ongedwongen borrels.
Keuken & kaart. In de zomer een grotere, simpele snelle kaart met gerechten voor iedere wat wils. In de winter een kleinere kaart met 'mooiere' gerechten. Voor grotere groepen veel keuze uit diverse buffetten of bbq's.
Telefoon: 0206826310
Website: http://www.strand-west.nl

Strand West, Stavangerweg 900, Amsterdam
09.00 - 23.00 uur