In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Jaap Hannis restaurant -

Borneosteiger 1, Amsterdam
Mediterraan
Jaap Hannis restaurant. Eten & drinken midden op het water!!! Het restaurant is gesitueerd op een kunstmatig eiland midden in de Entrepothaven (Oostelijk Havengebied. Naast een groot en zonnig terras, bieden wij u mogelijkheden uw culinaire uitje te combineren met een vaartocht op authentieke boten.
Geschiedenis. Restaurant is een van de pioniers in het Oostelijk Havengebied. Zij opende haar deur in juni 1994.
Sfeer & interieur. Het restaurant en terras zijn ruim opgezet. De inrichting is sfeervol en gemoedelijk.
Keuken & kaart. Onze kaart, die twee maandelijks wisselt, heeft een mediterrane inslag.Bijzonder is dat wij onze hoofdgerechten half geportioneerd serveren zodat u, als gast, uw eigen proeverij kunt samenstellen. Verder organiseren wij veel activiteiten als wijnproeverijen, proef weekeinden enz. enz.
Telefoon: 020-4189690
Website: http://www.jaaphannis.nl

Jaap Hannis restaurant, Borneosteiger 1, Amsterdam
di-zon van 15.30 uur tot middernacht