In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Italiaans restaurant Pasta e Basta -

Nieuwe Spiegelstraat 8, Amsterdam
Italiaans
Italiaans restaurant Pasta e Basta. Restaurant Pasta e Basta is echt een belevenis: De plek om iets te vieren, iemand te verrassen of gewoon zelf te genieten"
Keuken & kaart. Een traditionele Italiaanse avond: fantastische gerechten, heerlijke wijnen en de onvergetelijke optredens van de gepassioneerde bediening die je in de watten legt en tussen de gerechten door de sterren van de hemel zingt….. La dolce vita in ottima forma Romantisch met zijn tweeën, gezellig met een groep; Pasta e Basta is dé plek voor een complete avond culinair en cultureel genieten voor een eerlijke prijs. Dit alles in hartje Amsterdam.
Telefoon: 020 422 2222
Website: http://www.pastaebasta.nl

Italiaans restaurant Pasta e Basta, Nieuwe Spiegelstraat 8, Amsterdam
18.00 tot laat