In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hemelse Modder -

Oude Waal 11, Amsterdam
West-Europees/Nederlands
Hemelse Modder. Restaurant Hemelse Modder kookt met mooie, natuurzuivere ingrediënten. Alles vers uit de beste grond of gaard. De tongstrelende smaak-combinaties worden ambachtelijk bereid. Proef hun liefde voor lekker eten, à la carte of 3 gangen menu (€29,50). U wordt gastvrij onthaald en met genoegen bediend bij Restaurant Hemelse Modder in het centrum van Amsterdam, vlakbij de Nieuwmarkt.
Geschiedenis. In de nazomer van 1984 startten we in een gekraakt pand met weinig middelen en veel enthousiasme een restaurant. De inkopen werden maatschappelijk bewust gedaan en het moest goedkoop zijn. Hoe serveer je anders 3 gangen lekker en goed eten voor 12 gulden 50? Dat was begin jaren tachtig en sindsdien is er veel veranderd. Wat bleef zijn onze naam en onze idealen. De naam Hemelse Modder is ingegeven door het zondagse toetje van de Limburgse tante van één van onze oprichters. Deze chocolademousse heeft als toetje (en inmiddels als dessert) op al de menukaarten geprijkt. Als vaste pijler heeft het alle veranderingen, zoals de verhuizing naar de Oude Waal, uitbreiding van vierkante meters en diverse wisselingen van het team, doorstaan. Inmiddels geven ze inhoud en richting aan een goedlopend restaurant met liefde voor lekker en natuurzuiver eten. Het doet hun goed dat er met genoegen wordt genoten van de keuzes die zij maken.
Sfeer & interieur. Ongedwongen sfeer. Het restaurant is ruim opgezet en sfeervol.
Keuken & kaart. Het menu van restaurant Hemelse Modder is geïnspireerd op de ambachtelijke West-Europese keuken en traditionele kookmethodes. Ze hechten vanaf het begin (1984) veel betekenis aan de herkomst van de ingrediënten. Het vertelt hun iets over de smaak en het is fijn om met ingrediënten van het seizoen uit de omgeving te werken.
Telefoon: 020-6243203
Website: http://www.hemelsemodder.nl

Hemelse Modder, Oude Waal 11, Amsterdam