In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Odessa -

Veemkade 259, Amsterdam
Internationaal
De Odessa. Het schip Odessa is de perfecte plek voor uw avondje uit in Amsterdam! Aan boord van het partyship in het prachtige Oostelijk Havengebied kan geborreld, gedanst gedineerd en gefeest worden.. en nog veel meer.
Sfeer & interieur. Voor al uw exclusieve feestjes is ons partyship hét adres. De verschillende ruimtes op Odessa bieden voor ieder event een passende ambiance. Van verjaardagsfeest tot bedrijfsfeest, van bruiloft tot zakenlunch Ons schip is geheel maar ook gedeeltelijk af te huren voor al uw op maat gemaakte feestjes.
Keuken & kaart. Culinaire fijnproevers serveert restaurant Odessa met veel plezier elegante visgerechtjes zoals Kreeft en Fruits de mer, maar ook voor een royale maaltijdsalade of een lekkere Hamburger met huisgemaakte frites kunt u bij Odessa terecht. Ongedwongen een hapje eten of toch een avond rustig tafelen kan in ons restaurant van woensdag tot en met zondag.

Reserveer als u een hapje komt eten daarom altijd even – dan weet u zeker dat u niet op een private party belandt! Klik voor een reservering links op het linkje ‘Reserveren via FB’.

U kunt uiteraard ook reserveren door te bellen naar 020-419 30 10 of een mailtje te sturen naar info@de-odessa.nl.
Telefoon: 020-4193010
Website: http://www.de-odessa.nl

De Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
wo t/m zo van 16.00-01.00, vrij en zat tot 03.00