In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Nissen -

Rokin 95, Amsterdam
Nederlands / Internationaal
De Nissen. In het centrum van Amsterdam, gevestigd in een zeventiende-eeuws pand aan het Rokin, bevindt zich een sfeervol en klassiek restaurant: De Nissen. De perfecte entourage voor een lunch of diner!
Sfeer & interieur. Uniek voor het centrum van Amsterdam is de capaciteit van restaurant de Nissen. Zij zijn in staat om grote groepen te ontvangen. De Nissen bestaat uit meerdere ruimten. Hierdoor kunnen zij groepen van 10 tot 60 personen apart ontvangen, zodat je met je eigen gezelschap onder elkaar bent. Je voelt je echter vast ook met een klein gezelschap bij restaurant de Nissen.
Keuken & kaart. De keuken van restaurant de Nissen is Nederlands-internationaal georiënteerd. Natuurlijk zijn er naast de à la carte-gerechten vele mogelijkheden voor speciale menu's of buffetten voor grotere gezelschappen.
Telefoon: (020)6242825
Website: http://www.restaurant-denissen.com/

De Nissen, Rokin 95, Amsterdam
12.00 - 23.00 uur