In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Compagnon -

Guldehandsteeg 17, Amsterdam
Frans
De Compagnon. Restaurant de Compagnon is en blijft een van de oudste en meest bijzondere restaurants van Amsterdam. De Bourgondische inslag van Bert en Sara van Buschbach heeft een onmiskende stempel gedrukt op klassiek, sfeervol en lekker eten in de binnenstad.

Het geheim achter dit succes schuilt in oog voor kwaliteit, eerlijke en pure producten en een absolute voorliefde voor de Frans-mediterrane keuken.
Sfeer & interieur. Het monumentale grachtenpand van het restaurant bevindt zich in een rustige steeg, grenzend aan de Warmoesstraat en heeft een fantastisch uitzicht op het water van het Damrak. Zowel met een klein gezelschap, zakelijk of privé, als met een groep is het restaurant een uitermate geschikte locatie voor een volledig en verassende culinaire avond uit.
Keuken & kaart. Restaurant de Compagnon staat voor gastronomisch genieten. Bert en Sara’s voorliefde voor Frankrijk vinden de gasten terug in de klassieke en warme sfeer van het restaurant en natuurlijk op ’t menu. Al vanaf 1992 wordt op traditionele wijze en op hoog niveau gekookt.

Uiteraard blijft Bert niet stilzitten en creëert telkens nieuwe manieren om de klassiekers een eigentijdse en nieuwe smaak te geven. Hiervoor heeft hij ook chef Jochem Loots aangetrokken die op zijn eigen ambitieuze wijze de gerechten een creatieve en inventieve draai geeft.

De wijnkaart van het restaurant behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland.
Telefoon: 020-6204225
Website: http://www.decompagnon.nl/

De Compagnon, Guldehandsteeg 17, Amsterdam
Lunch: Maandag - Vrijdag 12.00 - 14.00 Diner: Maandag - Zaterdag 18.00 - 22.00