In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Barra -

Eerste Sweelinckstraat 23, Amsterdam
Spaans
Barra. Spaans restaurant Barra ligt midden in de Pijp, Amsterdam, vlak bij de Albert Cuyp. Overdag zijn zij vanaf 16.00 uur open voor koffie, een goed glas Spaanse wijn, of een ijskoud Mahou biertje van de tap, al dan niet samen met één van de vele tapas die op de kaart staan. De keuken is open tot 22.30 uur, veel koude gerechten zijn te bestellen tot 23.30 uur.
Sfeer & interieur. Barra heeft ruim 20 verschillende Spaanse wijnen en sherry’s, waarvan een groot deel per glas te krijgen is. De menukaart bestaat uit meer dan 30 gerechten. De kaart wisselt regelmatig en de dag specials liggen in de vitrine in de bar of staan vermeld op de spiegels.
Telefoon: 020-6718616
Website: http://www.barra.nu

Barra, Eerste Sweelinckstraat 23, Amsterdam