In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Kunst in het Kwadraat -

Bloemstraat 130-2, Amsterdam
Actief
Kunst in het Kwadraat. Kunst in het Kwadraat organiseert in het centrum van Amsterdam thematische rondleidingen over diverse beroepsgroepen. Deze rondleidingen zijn bij uitstek bedoeld voor uw bedrijfsuitje. Aan bod komen de beroepsgroepen Zorg en welzijn, Recht en bestuur of Handels- en bankwezen. De rondleidingen duren twee uur en kunnen ook als arrangement geboekt worden. Dan wordt de rondleiding gecombineerd met lunch, diner of tapas. Het aantal deelnemers is tussen de 10 en 15 personen.
Sfeer & interieur. Een stad, beeld of gebouw wordt zoveel interessanter als je er meer van af weet. Straten waar je iedere dag fietst, loopt of rijdt, herbergen vaak een verrassende en boeiende geschiedenis. Gebeurtenissen en ontwikkelingen rondom je beroep spelen hierin een belangrijke rol. Tijdens de rondleiding krijg je goed beeld van het leven van vroegere vakgenoten, hun werkwijze en de omstandigheden waaronder zij werkten. Onder begeleiding van een enthousiaste deskundige bezoek je een aantal bijzondere locaties, waarbij een duidelijk verhaal wordt verteld, voorzien van grappige anekdotes en mooie beelden.
Telefoon: 06-23934932
Website: http://www.kunstinhetkwadraat.nl

Kunst in het Kwadraat, Bloemstraat 130-2, Amsterdam