In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Podium Mozaiek -

Bos en Lommerweg 191, Amsterdam
Podium Mozaiek. Naast Jetix Megatalent in Amsterdam is jeugd musical ensemble Showkids Stars te zien in de voorstelling ‘There’s no business like Showbusiness’ in Podium Mozaïek in Amsterdam.

Verhaal in het kort: Het verhaal gaat over een jong getalenteerd meisje, Milou dat er van droomt een musicalster te worden. De dag voor een grote auditie wordt ze uitgenodigd door 3 bijzondere geesten, Aria, Reggie en Pirowet die haar meenemen op een spannende reis waar ze van alles leert om een grote ster te worden. Mandy de zus van Milou volgt haar en komt in allerlei hilarische scènes terecht. De musical laat het publiek zien hoe moeilijk het is om een ster te worden. Want talent alleen is niet voldoende. Milou krijgt een make-over en vooral les in zelfvertrouwen. Ze gaat op zoek naar haar X-factor, maar ze leert ook hoe belangrijk vrienden en familie zijn. Al deze ‘lessen’ zijn verpakt in een dolkomisch avontuur, met prachtige liedjes.
Muziek. Musical: oa. Mijn pakkie an (Aida) Jij woont in mijn hart (Tarzan) Do-re-mi (som) Zwaar bestaan (Annie) Thuis & Nieuwe dag (The Wiz) Spiegelbeeld (mulan) Hakuna Matata (Lion King) en nog veel meer
Telefoon: 0205800380
Website: http://http://showkids.nl

Podium Mozaiek, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam