In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hotel Arena TONIGHT -

’s-Gravesandestraat 51, Amsterdam
Hotel Arena TONIGHT. Hotel Arena TONIGHT is één van de meest toonaangevende clubs in Nederland. In de voormalige kerk heerst een intieme en ontspannen sfeer.
Sfeer & interieur. In de voormalige kerk heerst een intieme en gemoedelijke sfeer. Er zijn twee danszalen waar de Amsterdammers en de hotelgasten van Hotel Arena zich kunnen uitleven op een uiteenlopend programma. Hier draaien internationale DJ's en wordt met regelmaat een verschillende thema-avonden georganiseerd. In de middag worden de ruimtes gebruikt voor zakelijke en culturele bijeenkomsten.
Muziek. Uiteenlopend van Latin en Soulfull Housemusic tot Electro en Minimal Techno tot Disco, 80's en 90's Retro! In de weekeinden bevat het programma van Hotel Arena's Club 'Tonight' feesten zoals: Hed Kandi, Vonk, Salsa Lounge, BNN BED, Appelsap, Motion, Loveland Rise en T-dansant, Club Classic & 80's Verantwoord.
Telefoon: 0208502427
Website: http://www.hotelarena.nl

Hotel Arena TONIGHT, ’s-Gravesandestraat 51, Amsterdam
Op clubavonden vanaf 22:00 uur tot 04:00 uur (maximaal 06:00 uur). Op zondag vanaf 17:00 uur tot 01:00 uur.