In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Club Panama* -

Oostelijke handelskade 4, Amsterdam
Club Panama*. Nachtclub Panama zit in een prachtige oude, voormalige electriciteitscentrale bij de haven van Amsterdam en heeft twee zalen en een restaurant. De afgelopen jaren is de club uitgegroeid tot een van de leidende locaties in de stad.
Sfeer & interieur. De theater-nachtclub biedt theaterpodium, dansvloer, balkon, vaste en verplaatsbare zitjes. De garderobe en toiletten bevinden zich op de benedenverdieping van de centrale hal. Panama's eigen programmering in de Theater-Nachtclub varieert van energieke live muziek avonden en verrassende theatervoorstellingen tot bruisende clubnachten.
Muziek. De programmering van Panama* Nightclub liegt er niet om, met altijd de grootste namen uit de housescene zoals : Deep Dish - Sander Kleinenberg - TiŽsto - Erick Morillo - Sasha - John Digweed - X press 2 - Frankie knuckles - Timo Maas - James Holden - Danny Howells - Armin van Buuren - Todd Terry - Joey Negro -Josh Wink - Ron Carrol - Erick E - Carl Craig - Dave Angel - Michel de hey - Dave Clarke - Dave Seaman - Armand van Helden en veel meer.
Telefoon: 020-3118686
Website: http://www.panama.nl

Club Panama*, Oostelijke handelskade 4, Amsterdam
23.00 - 04.00 uur